Trabzon'un yeni valisinden ilk resepsiyon

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi.Trabzon'da bir otelde gerçekleştirilen resepsiyona, Trabzon Valisi Öz ve eşi Rukiye Öz'ün yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı

Trabzon'un yeni valisinden ilk resepsiyon

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi.

Trabzon'da bir otelde gerçekleştirilen resepsiyona, Trabzon Valisi Öz ve eşi Rukiye Öz'ün yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu, Trabzon Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, gaziler, işadamları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKALYIN...

Öz, burada yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramını büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"26 Ağustos 1071'de Malazgirt'ten Anadolu'ya giren Türk milleti o günden bu yana bu memleketi yurt edinmiş, zaman zaman bu memlekette bulunmamızdan rahatsız olanlar içerden ve dışardan bizi ayırmaya çalışsalar da bu millet tarihin bütün aşamalarında olduğu gibi esareti, manda ve himayeyi, başkasının egemenliği altında yaşamayı hiçbir zaman kabul etmemiştir. Bundan sonra da kabul etmeyecektir. Bu memleket ebediyen Türk yurdu olarak kalacaktır. Bu vesile ile bu büyük zaferimizin başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, gerek milli mücadelede gerek onun öncesinde ve sonrasında canlarını bu memleket için veren şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel