Trabzon'un Her Alanında Varız

Trabzon İl Genel Sekreteri İbrahim Kul, İl Genel Meclisi'nde İl Özel İdaresi'nin çalışmalarını anlattı.Kul, Trabzon'da yaşamın olduğu her alanda bulunduklarını belirterek, “Çevreden spora, sosyal alandan hizmete yatırımdan planlamaya geniş bir yelpazede f

Trabzon'un Her Alanında Varız

Trabzon İl Genel Sekreteri İbrahim Kul, İl Genel Meclisi'nde İl Özel İdaresi'nin çalışmalarını anlattı.

Kul, Trabzon'da yaşamın olduğu her alanda bulunduklarını belirterek, “Çevreden spora, sosyal alandan hizmete yatırımdan planlamaya geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyoruz” dedi.

Kul, İl Genel Meclisi'nin dünkü toplantısında kurumu ile ilgili bilgiler verdi,

Kul, Trabzon'da yaşamın har alanında yer aldıklarını da hatırlatarak “Geniş bir hizmet alanımız var bu hizmet alanı içerisinde bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Meclisi de İl Özel İdaresi'nin her ay meclis toplantısına aylık çalışmaları ile ilgili olarak yazılı ve sözlü bilgiler vermesi de kararlaştırıldı. Meclis İl Özel İdaresi'nin bütün harcamaları konusunda da aylık bilgiler eşliğinde yıllık sürecin takibine de karar verdi.

Dünkü meclis toplantısında, Genel Sekreter Kul'a meclis üyeleri asfalt çalışması, yapımı planlanan asfalt şantiyelerinin rantabil raporlarının da hazırlandığını belirtti.

Kul özellikle bu yıl köy içi imar çalışmaları konusunda da planlamaya gideceklerini belirterek hizmet alımları konusunda da aynı kararlılıkla planlarını hayata geçireceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel