Trabzon'un fetih konseri de iptal

Trabzon Belediyesi Trabzon’un fethinin 550. yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. 26 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi önünde mehter konseri ile başlayacak etkinliklerde ‘fetih’ konulu resim sergisinin aç

Trabzon'un fetih konseri de iptal

Trabzon Belediyesi Trabzon’un fethinin 550. yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. 26 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi önünde mehter konseri ile başlayacak etkinliklerde ‘fetih’ konulu resim sergisinin açılışı yapılacak. Daha sonra yine aynı salonda KTÜ Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan İnan’nın konuşmacı olarak katılacağı ‘Trabzon’un Fethi’ adlı bir konferans düzenlenecek.

Trabzon’un Fethinin 550. yıldönümü dolayısıyla yapılacak resmi kutlama törenleri ise yine aynı gün saat 11.00’de Atapark Zağnos Burcu önünde yapılacak.

Fetih dolayısıyla belediye tarafından daha önce yapılması planlanan ‘Fetih Konseri’ Hakkari’de 24 askerin şehit olması ve Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla iptal edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel