Trabzon'un 2014 bütçesi ne kadar?

Trabzon Belediyesi'nin 2014 yılı tahmini bütçesi 241 milyon 100 bin TL olarak kabul edildi. Başkan Gümrükçüoğlu'nun başkanlığında yapılan Belediye Meclis toplantısında Trabzon Belediyesi'nin 2014 yılı tahmini bütçesi kabul edildi.Buna göre Trabzon Belediy

Trabzon'un 2014 bütçesi ne kadar?

Trabzon Belediyesi'nin 2014 yılı tahmini bütçesi 241 milyon 100 bin TL olarak kabul edildi. Başkan Gümrükçüoğlu'nun başkanlığında yapılan Belediye Meclis toplantısında Trabzon Belediyesi'nin 2014 yılı tahmini bütçesi kabul edildi.


Buna göre Trabzon Belediyesi'nin 2014 tahmini bütçesi 241 milyon 100 bin TL olarak kabul edildi. Trabzon Belediyesi'nin 2013 yılı tahmini bütçesi 206 milyon 700 bin TL olarak belirlenmişti.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeni bütçenin Trabzon'a hayırlı olması dileğinde bulunarak; "Bu para Trabzon halkının daha iyi hizmet alabilmesi için kullanılacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm meclis üyelerimizle birlikte bu kadim kente en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduk. Hep birlikte bu gök kubbede hoş bir seda bırakmaya çalıştık. Hizmetlerimizi bundan sonra da görev süremizin sonuna kadar aynı kararlılık ve azimle hep birlikte sürdürmeye gayret edeceğiz.” ifadelerini kulandı.


Trabzon'u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için projeler üreterek takipçisi olduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, yaptıkları çalışmalarda her zaman kendilerine destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlara, milletvekillerine ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel