Trabzonspor'dan TFF'ye kupa göndermesi!

‘Trabzon Tanıtım Günleri’ kapsamında düzenlenen etkinlikte, 2010-2011 sezonu temsili şampiyonluk kupası Trabzonspor'a takdim edildi.Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun organize ettiği, “Trabzon Tanıtım Günleri” ‘Karadeniz Fırtınası’ gibi esmeye başladı. 20

Trabzonspor'dan TFF'ye kupa göndermesi!

‘Trabzon Tanıtım Günleri’ kapsamında düzenlenen etkinlikte, 2010-2011 sezonu temsili şampiyonluk kupası Trabzonspor'a takdim edildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun organize ettiği, “Trabzon Tanıtım Günleri” ‘Karadeniz Fırtınası’ gibi esmeye başladı. 2010-2011 Türkiye Lig Şampiyonluk Temsili Kupası, “Trabzon Tanıtım Günleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’ne getirildi. Temsili kupa, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) atfen takdim edildi. Festivale Trabzonspor’a emek vermiş ve Trabzonspor için ter döken futbolcular da katıldı.

Feshane sahilinde 61 takanın yer aldığı gösteride Haliç’e açılan takalar temsili lig kupasını Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’e ve Trabzonsporlu futbolculara teslim etti.

14492-8v8b4f1n.jpg

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, 3 Temmuz 2011’de başlayan şike soruşturması hakkındaki kararını geçtiğimiz Temmuz ayında açıklamış, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok kişiye çeşitli cezalar vermişti. Mahkemenin bu kararının ardından 2010-2011 sezonunun şampiyonu olarak kendilerinin tescil edilmesini ve hakları olan kupanın verilmesini isteyen Trabzonspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’na yazı yazmış, ancak ret cevabı almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel