Trabzonlular memleketlerini unutmuyorlar

Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu ve federasyon üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette yaptığı konuşmasında önemli mesajlar veren Vali Öz, “Trabzon insanının bu memlekete karşı ciddi duyarlılıklar

Trabzonlular memleketlerini unutmuyorlar

Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu ve federasyon üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yaptığı konuşmasında önemli mesajlar veren Vali Öz, “Trabzon insanının bu memlekete karşı ciddi duyarlılıkları ve hassasiyetleri vardır. Dışarıdaki Trabzonlular; bu siyasetçide, bürokratta, sanatçıda, akademisyende, işadamı da olsa dışarıdaki çalışmalarında her zaman memleketine bir şekilde bağlı olmuştur. Buraya eğitimde, sağlıkta ve diğer alanlarda yatırım yapmış, katkıda bulunmuş, hayır işlerinde yer almışlar. Şimdi de farklı etkinliklerle şehrin dışarıda tanıtımına farklı etkinliklere ev sahipliği yaparak katkıda bulunuyorlar. Hatta bir kısmı da okuyan öğrencilerimize burs ve diğer alanlarda destek veriyorlar. Bizde devlet olarak dışarıda ve buradaki sivil toplumlarla beraber güzel hizmetleri beraber planlarız ve geleceğe dönük adımlarımızı daha sağlam atarız” dedi.

Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu da, federasyonun faaliyetleri hakkında Vali Öz’e geniş bilgi verdi.

dsc_1427.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel