Trabzon'lu Vekillere Mazbata

AK Parti 23. Dönem Trabzon milletvekilleri, düzenlenen törenle Trabzon İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı.

Trabzon'lu Vekillere Mazbata

AK Parti 23. Dönem Trabzon milletvekilleri, düzenlenen törenle Trabzon İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı.

Trabzon Adliyesi Konferans Salonu'nda yapılan törene Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın dışındaki AK Parti Trabzon milletvekilleri Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş, Mustafa Cumur, Safiye Seymenoğlu ve Asım Aykan'ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Vekili Erdoğan Beder ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim İlhan Gökçek'ten mazbatalarını alan milletvekilleri, daha sonra teşkilat mensupları ile birlikte Trabzon Adliyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mazbata töreninin ardından bir açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, mazbatanın bir demokrasi belgesi olduğunu vurgulayarak ağırlığının çok fazla olduğunu söyledi. Mazbatayı halk adına aldığını kaydeden Cumur, “Mazbata halkımızın bize verdiği ağır sorumluluğun bir belgesidir.

3 Kasım 2002'de ilk kez milletvekili seçildiğim zaman bunun ağırlığını fazla hissetmemiştim. Ama şimdi bunun ağırlığını hissediyorum. Bu sorumluluğu Mecliste Trabzon halkı adına inşallah en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Seçimlerin her açıdan çok başarılı geçtiğini dile getiren Cumur, “Bu seçimde hem Cumhuriyetimiz hem de Cumhuriyetimizin kazanımları kazanmıştır.Ben öyle görüyorum bu seçimi. Demokrasi kazanmıştır. Bundan daha çok da milletimiz kazanmıştır.

Milletimiz 'hizmete devam' demiştir. Bu dönem, inşallah yapılan hizmetleri taçlandırma dönemi olacak. Bizi destekleyen, desteklemeyen Trabzonlu bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bu mazbata, hemşehrilerimizin bize verdiği bir emanettir, bunun bilincinde olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel