Trabzonlu turizmcilere sertifika

Trabzon'da Efes Pilsen ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Efes Pilsen Turizm Eğitimleri'ne katılan Trabzonlu turizmciler sertifikalarını aldı. Trabzon'daki bir otelde düzenlenen sertifika törene, Belediye Başkanı Vo

Trabzonlu turizmcilere sertifika

Trabzon'da Efes Pilsen ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Efes Pilsen Turizm Eğitimleri'ne katılan Trabzonlu turizmciler sertifikalarını aldı.

Trabzon'daki bir otelde düzenlenen sertifika törene, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gürhan, Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Himmetoğlu, Efes Pilsen Halkla İlişkiler Müdürü Durul Candemir, davetliler ve sertifika almaya hak kazanan turizmciler katıldı.

Belediye Başkanı Canalioğlu, törende, turizm alanında tüm dünyada sıkı rekabet olduğuna işaret ederek, ''Bu kalabalığı gördükten sonra turizmde önemli yol kat ettiğimizi düşünüyorum.'' dedi.

Efes Pilsen Halkla İlişkiler Müdürü Candemir ise Efes Pilsen'in, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirdiği ''Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi'' kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile sürdürdüğü Efes Pilsen Turizm Eğitimlerinin amacının, sektöre nitelikli elemanlar kazandırılması olduğu belirtti.

Düzenledikleri ücretsiz sertifika programıyla Türkiye'nin gelişiminde önemli katkıya sahip turizm sektörüne nitelikli işgücü kazandırdıklarını anlatan Candemir, eğitimler kapsamında katılımcılara, sürdürülebilir turizm, bireyler arası iletişim, misafir karşılama ve ağırlama, planlama ve lojistik hizmetleri gibi konularda eğitim verildiğini kaydetti.

2007 yılından itibaren Antakya, Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin, Erzurum, Mersin ve Gaziantep'de verilen bu eğitimlere, toplam bin 300 kişinin katıldığı, eğitime Trabzon'dan katılan 170 kişiden 101'inin sertifika almaya hak kazandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel