Trabzonlu öğretmen Van'da öldü

Van'da dün meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenlerden biri olan Mustafa Akgün'ün Trabzon'un Şalpazarı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.Van-Erciş'te görev yapanMustafa Akgün deprem anında evinde olduğu ve ailesinin memlekette olduğu

Trabzonlu öğretmen Van'da öldü

Van'da dün meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenlerden biri olan Mustafa Akgün'ün Trabzon'un Şalpazarı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.Van-Erciş'te görev yapanMustafa Akgün deprem anında evinde olduğu ve ailesinin memlekette olduğu öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Streteji Daire Başkanı Ali Osman Akgün'ün kardeşi olan Öğretmen Mustafa Akgün Erciş Kaymakamlığı'nda görev yaptığı ifade edildi. Simenli Köyü İlköğretim Okulu'nda da kısa bir süre ücretli öğretmen olarak görev yapmış olan Mustafa Akgün 29 yaşında evli ve 1 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel