Trabzon'lu muhtar ölü bulundu

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde kaybolan eski mahalle muhtarı Niyazi Yıldırım'ın cesedi, ilçe limanında denize yuvarlanan otomobilinin içerisinde bulundu. Çarşıbaşı'nda geçen pazar günü sabah saatlerinde evden çıkan ve en son ilçe merkezindeki bir kahvehan

Trabzon'lu muhtar ölü bulundu

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde kaybolan eski mahalle muhtarı Niyazi Yıldırım'ın cesedi, ilçe limanında denize yuvarlanan otomobilinin içerisinde bulundu.

Çarşıbaşı'nda geçen pazar günü sabah saatlerinde evden çıkan ve en son ilçe merkezindeki bir kahvehanedeki arkadaşlarının yanından saat 10.00 sıralarında ''Balık almaya gidiyorum'' diyerek ayrılan Burunbaşı Mahallesi eski muhtarı Niyazi Yıldırım'dan (76) haber alınamadı.

Bir görgü tanığının ifadesinden yola çıkan İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Çarşıbaşı Limanı'nda ön araştırma yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi'nde öğrenim gören dalgıç iki öğrenci eşliğinde yapılan arama çalışmalarında, aracın limanda olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine Vakfıkebir Cumhuriyet Savcılığı ve Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bilgi verildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı nezaretinde çalışma yapan sahil güvenlik dalgıçları, aracı halatla bağladı. Daha sonra iş makinesi ve vatandaşların yardımıyla, içinde Niyazi Yıldırım'ın cesedi bulunan 61 AS 321 plakalı otomobil denizden çıkartıldı.

Otomobili çıkarma çalışmaları yaklaşık 4 saat sürerken, Yıldırım'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel