Trabzonlu memur sahte parayla yakalandı!

Trabzon’da hırsızlık yaptığı gerekçesiyle görevden alındığı öğrenilen memur, sahte parayla içki almak istedi.Edinilen bilgiye göre 2013 yılının başlarında hırsızlık suçundan memurluktan ihraç edilen E.S., Trabzon’un Düzköy ilçesi Orta Mahalle'de bir Tekel

Trabzonlu memur sahte parayla yakalandı!
Trabzon’da hırsızlık yaptığı gerekçesiyle görevden alındığı öğrenilen memur, sahte parayla içki almak istedi.
Edinilen bilgiye göre 2013 yılının başlarında hırsızlık suçundan memurluktan ihraç edilen E.S., Trabzon’un Düzköy ilçesi Orta Mahalle'de bir Tekel büfesine giderek N.A.'dan bir adet sigara ve bira isteyip 100 TL uzattı. Saat 22.00’den sonra bira satamayacağını fakat sigara satabileceğini söyleyen N.A., eline alır almaz paranın sahte olduğunu anladı. Paranın sahte olduğunu söyleyen N.A., şahsa büfeye kiminle geldiğini sordu. E.S. ise, parayı bankadan yeni çektiğini ve devlet memuru olduğunu, büfeye araçla geldiğini, yanında da bir arkadaşının olduğunu belirtti. Büfeden çıkan N.A. otomobile doğru giderken E.S. bir anda koşmaya başladı. Bu arada otomobilde bulunan S.Ş. de arabayı çalıştırarak hızlı bir şekilde uzaklaştı.
Zanlıları arama çalışmaları sürerken, sahte 100 TL ve kimlik kartı muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel