Trabzon'da esnaflık yapan ve 3 yaşında bir erkek çocuk sahibi olan Barış Gürsoy'un babası Musa Gürsoy, 5 gündür oğlundan haber alamadığını söyledi. Oğlunun hiç kimseyle bir problemi olmadığını kaydeden baba Gürsoy "Oğlumun kimseyle bir problemi yoktu. En son kardeşini görmüş, ona 'eve gidiyorum' demiş. Sonrasında ortadan kayboldu. Tüm uğraşlarımıza rağmen izine rastlamadık. Tüm ailece şoka girmiş durumdayız. Kendisini görenlerin yada yerini bilenler lütfen 0 536 496 31 74 nolu telefona bilgi vermelerini rica ediyoruz" dedi.
Trabzonlu genç kayıp
Trabzon'da esnaflık yapan ve 3 yaşında bir erkek çocuk sahibi olan Barış Gürsoy'un babası Musa Gürsoy, 5 gündür oğlundan haber alamadığını söyledi. Oğlunun hiç kimseyle bir problemi olmadığını kaydeden baba Gürsoy "Oğlumun kimseyle bir problemi yoktu. En
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Bölgesel