Trabzon'lu eski muhtarın ölümü

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde kaybolan ve cesedi denize yuvarlanan otomobilinin içinde bulunan eski mahalle muhtarı, toprağa verildi. Eski muhtar Niyazi Yıldırım (76) için Çarşıbaşı Merkez Yeni Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Yıldırım'ın ailesi ve

Trabzon'lu eski muhtarın ölümü

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde kaybolan ve cesedi denize yuvarlanan otomobilinin içinde bulunan eski mahalle muhtarı, toprağa verildi.

Eski muhtar Niyazi Yıldırım (76) için Çarşıbaşı Merkez Yeni Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Yıldırım'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yıldırım'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Burunbaşı Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Çarşıbaşı'nda geçen pazar günü sabah saatlerinde evden çıkan ve en son ilçe merkezindeki bir kahvehanedeki arkadaşlarının yanından ''Balık almaya gidiyorum'' diyerek ayrılan Burunbaşı Mahallesi eski muhtarı Niyazi Yıldırım'dan haber alınamaması üzerine emniyet güçleri çalışma başlatmıştı.

Bir görgü tanığının ifadesi doğrultusunda Çarşıbaşı Limanı'nda yapılan çalışmalar sonucu, Niyazi Yıldırım'ın cesedinin içinde bulunduğu 61 AS 321 plakalı otomobil, dün denizden çıkartılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler