Trabzonlu başhekim son yolculuğuna uğurlandı

Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Aile Hekimi Uzmanı Dr. Sezgin Demir için tören düzenlendi.Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, Demir'in annesi Şükriye, kardeşi Ayten, dayısı

Trabzonlu başhekim son yolculuğuna uğurlandı

Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Aile Hekimi Uzmanı Dr. Sezgin Demir için tören düzenlendi.

Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, Demir'in annesi Şükriye, kardeşi Ayten, dayısı Münür Demir ve yakınları ile Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Köse Kaymakamı Arif Karaman, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan ve çalışma arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, “4 yılı aşkın bir süredir hastalarımıza hizmet eden bir kardeşimizi kaybettik. Takdiri ilahi, buna diyebilecek bir şeyimiz yok. Kutsal bir görevi vardı. Hep hastalarla birebir ilgilenirdi. İnşallah ahirette iyi bir durumda olacağına biz inanıyoruz. Biz ailesine ve yakınlarına başsağlığı, kendisine de Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun inşallah'' dedi.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan ise Dr. Demir’in çok değerli bir doktor olduğunu belirterek, “Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından Halk Sağlığı Binası önüne getirilen Başhekim Demir’in tabutuna Türk bayrağı asıldı. Demir’in annesi Şükriye ve kız kardeşi Ayten Demir’in tören boyunca ağıtlar yaktığı programda İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş tarafından helallik istenerek dua edildi. Demir'in cenazesi daha sonra memleketi Trabzon’a gönderilirken, cenazesinin yarın Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Yeni Cami köyünde kılınacağı öğrenildi.

20130924aw000954_03.jpg

Dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan Gümüşhane’nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Sezgin Demir, Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu köyü mevkiinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler