Trabzonlu avcılara saldırı

Diş doktoru Mecit Özaydın, geçtiğimiz hafta sonu 3 arkadaşıyla birlikte Trabzon'dan Bayburt merkeze bağlı Gençosman köyüne keklik avına gitti. Dönüş yolunda köylülerin tepkileriyle karşılaştıklarını belirten Mecit Özaydın, dehşet dolu anlar yaşadıklarını

Trabzonlu avcılara saldırı

Diş doktoru Mecit Özaydın, geçtiğimiz hafta sonu 3 arkadaşıyla birlikte Trabzon'dan Bayburt merkeze bağlı Gençosman köyüne keklik avına gitti. Dönüş yolunda köylülerin tepkileriyle karşılaştıklarını belirten Mecit Özaydın, dehşet dolu anlar yaşadıklarını söyledi. Avlanma sonrası piknik yapan arkadaşlarının yanına gittiklerini kaydeden Özaydın “Dönüş yolunda köyün dışında yaklaşık 70-80 kadar kişi ve bir minibüs önümüzü kesti. Aracın içinde bize sorgusuz sualsız sopalarla saldırıp küfür dolu hakaretler yağdırmaya başladılar. Bize, 'neden buraya geliyorsunuz, avlanıyorsunuz, gelmeyin, çabuk gidin' gibi sözler sarfedip bir yandan da aracımın camlarına sopalarla vurarak kırmaya başladılar. Önümüzde minibüs olduğu için de kaçamadık. O sıra kalabalık içinde bir kişi minibüsün yolu açmasını sağlamasıyla oradan kaçarak canımızı zor kurtardık. Sonrasında Maden Karakolu'na giderek bize saldıran şahıslardan şikayetçi olduk. Daha sonra jandarma olayla ilgili bir kaç kişiyi gözaltına aldı. Amacımız sadece avlanmaktı. Av teskeremiz herşeyimiz tamdı. Bize neden böyle davrandıklarını anlayamadık” dedi.

Jipinin 4 camının kırıldığını ve bir çok yerinde de taş ve sopa izlerinin bulunduğunu belirten Özaydın, maddi zararın yaklaşık 7 bin TL civarında olduğunu belirtirken, yaşadığı kabus dolu günü hiç bir zaman unutmayacağını söyledi.

Aynı araç içersinde bulunan Cemil Saraç, İsmail Tekin ve Ahmet Saraç isimli kişilerde diş doktoru Özadın gibi kendilerine saldıran kişilerden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel