Trabzonlu asker intihar etti

Siirt 3. Komando Tugayı'nda vatani görevini yerine getirmekte olan 23 yaşındaki İsmail Bahar'ın öldüğü haberi Serpil Köyü'ndeki baba ocağını büyük bir acıya boğdu. Yetkililer, Bahar'ın intihar ettiği yönünde bilgiler verirken, ailesi ve yakınları, "İsmail

Trabzonlu asker intihar etti

Siirt 3. Komando Tugayı'nda vatani görevini yerine getirmekte olan 23 yaşındaki İsmail Bahar'ın öldüğü haberi Serpil Köyü'ndeki baba ocağını büyük bir acıya boğdu. Yetkililer, Bahar'ın intihar ettiği yönünde bilgiler verirken, ailesi ve yakınları, "İsmail intihar edecek bir genç değildi. 3 kurşunu nasıl sıktı?" dediler.

Kaza Kurşunu mu İntihar mı?
Önceki gece birliği ile Doğankaya bölgesinde operasyona çıkan Bahar, burada kendi silahıyla öldürülmüş olarak bulundu. Askeri kaynaklar Bahar'ın otopsisinin yapılması için askeri hastaneye kaldırıldığını ve olayın intihar olduğunu, askeri tören yapılmayacağını duyurdular. Baba Zekeriya Bahar, "Bunda başka bir iş var. 3 kurşunu nasıl sıkmış? Olay iyice araştırılmalı" diye konuştu.

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi dün gece gelen acı haberle sarsıldı. Siirt'te vatani görevini yerine getirmekte olan 23 yaşındaki İsmail Bahar'ın öldüğü haberi Serpil Köyü'ndeki baba ocağını büyük bir acıya boğdu. Yetkililer, Bahar'ın intihar ettiği yönünde bilgiler verirken, ailesi ve yakınları, "İsmail intihar edecek bir genç değildi. 3 kurşunu nasıl sıktı" dediler.

Yaklaşık 4 ay önce vatani görevini yerine getirmek üzere Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katılan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Muhasebe öğrencisi İsmail Bahar, acemilik dönemini Isparta'da tamamladıktan sonra piyade komando olarak Kayseri'deki 1. Piyade Komando Tugayı'na katıldı.

Yaklaşık bir ay önce geçici görevle Siirt 3. Komando Tugayı 4. Tabur Karargah Destek Bölüğü'ne katıldı. Önceki gece birliği ile Doğankaya bölgesinde operasyona çıkan Bahar, burada kendi silahıyla öldürülmüş olarak bulundu. Askeri kaynaklar Bahar'ı otopsisinin yapılması için askeri hastaneye kaldırıldığını ve olayın intihar olduğunu, askeri tören yapılmayacağını duyurdular.

Baba Zekeriya Bahar, anne Hemdine ve yakınları acı haberle yıkılırken İsmail'in intihar edecek biri olmadığını belirterek, "Bir an önce askerliğini yapmak için tecilinden vazgeçti. Bunda başka bir iş var. 3 kurşunu nasıl sıkmış? Olay iyice araştırılmalı" dediler.

Bahar ailesinin 7 çocuğundan üçüncüsü olan çevresinde çok sevilen İsmail Bahar'ın, bugün Çarşıbaşı İlçesi'nde öğle namazına müteakip düzenlenecek törenden sonra Serpil Köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel