Trabzon'dan Zonguldak'a bağlıyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök önderliğinde Acenta sahipleri ile bir araya gelen Borajet Ticaret Başkanı Ahmet Can ve Ticaret Müdür Yardımcısı Şenol Sezer önemli açıklamalarda bulundular.Borajet’in

Trabzon'dan Zonguldak'a bağlıyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök önderliğinde Acenta sahipleri ile bir araya gelen Borajet Ticaret Başkanı Ahmet Can ve Ticaret Müdür Yardımcısı Şenol Sezer önemli açıklamalarda bulundular.

Borajet’in bölgesel havacılığa daha yeni yeni başladığını ve önemli projeleri olduğunu belirten Ticaret Başkanı Ahmet Can, “Şirketimizin sahibi Türkiye aşığı. Bu işe girmesinin sebebi de budur. Ticari amaçla değil hizmet aşkıyla girdik bu işe. İnsanlarımızın ulaşımdaki sıkıntılarının bir nevi sıkıntılarını gidermek. Bizim amacımız Trabzon’u İstanbul’a bağlamak değil bizim amacımız Trabzon’u Zonguldak’a, Zonguldak’ı Trabzon’a bağlamak Trabzon’u Erzurum’a bağlamak. Erzurumluyu Trabzon’a getirmek. Diyarbakırlıyı Trabzon’a getirmek” dedi.

 

borajet.jpg

 

YAPILAMAYANI YAPMAK

“Amacımız yapılmayanı yapmak, diğerlerini yapanlar zaten var” diyen Ahmet Can, “Bizim amacımız tamamen bağlanmayan noktaların kalmaması. Atıl vaziyetteki şehirlerimizin havaalanları canlansın. Daha güvenilir ulaşım aracından yararlansın insanlar amacımız bu. 66 kişilik uçaklarımız var. Diğer uçaklara göre kapasitesi küçük uçaklarımızın. Ama bu amaç için dizayn edilmiş uçaklar. Son derece emniyetli, konforlu, kaliteli. Biz şirket olarak burnu havada değiliz. Son derece mütevazi insanlardan oluşmakta bu şirketin yöneticileri ve personelleri” diye konuştu.

 

suat_gurkok.20100527151608.jpg

 

TURİZM SEKTÖRÜNE ÖNEMLİ KATKI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, Turizm’de en önemli bacaklardan birinin konaklama, tanıtım, pazarlama olduğunu söyledi. Gürkök, “Bunların en önemlisi de ulaşım. Kara ulaşımının yanında hava ulaşımı da inanılmaz gelişti. Bugün bakarsanız Trabzon çıkışlı dünyanın her yerinde aktarmalı uçuşlar görüyorsunuz. Buda turizm sektörüne çok önemli bir katkı yapmıştır. Şimdi de Borajet Havacılık Trabzon’u hatlarına ekledi. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

 

Borajet Ticaret Müdür Yardımcısı Şenol Sezer ise, “Türkiye’de çok sayıda atıl havalimanları var. Bu havalimanlarını birbirlerine bağlamak lazım. Burada amaç hizmet vermek, uzun soluklu çalışmalar yapmaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel