Trabzon'dan Guinness'e Tepki

Trabzon Genç Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Alemdağ, Guinness yetkililerinin kendilerinden rekor denemesi sırasında istediği şartları yerine getirdiklerini söyledi.Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan Alemdağ, bazı basın yayın organl

Trabzon'dan Guinness'e Tepki

Trabzon Genç Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Alemdağ, Guinness yetkililerinin kendilerinden rekor denemesi sırasında istediği şartları yerine getirdiklerini söyledi.

Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan Alemdağ, bazı basın yayın organlarında rekor denemelerine yönelik alay etmeye kadar varan eleştirilere cevap verdi.

Alemdağ, 4 Ağustos tarihinde başladıkları 'Dünyanın En Uzun Grup Konseri' rekorunu resmi tescil olmamakla beraber 48 saat 32 dakikayla kırdıklarını hatırlatarak "Denememize başlamadan önce Guinness'e yaptığımız başvurular sonucu bizlere sözleşmemiz gönderilmiş ve onaylanmıştır. Takriben Guinness bize konser hakkındaki kuralları göndererek denememize başlama imkanı sağlamıştır. Bizlere iletilen kurallarda bazı basın organlarında dediği gibi noter şartı yoktur. Bize iletilen kurallar doğrultusunda en az 2 kişilik hakem masası kurulması istenmiştir. Biz doktor, avukat, müzik öğretmeni, din adamı (imam) ve belediye görevlisinden oluşan bir hakem masası kurduk. Gelişen zamanlarda gerekli dosyalarımızı hazırlayıp İngiltere'deki dernek temsilcimiz Tuba Şimşek'e iletip tescil için bekleyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel