Trabzon'dan çalınan aracına...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonu ile çalıntı olduğu belirlenen 25 araç ele geçirildi. Farklı illerden çalınan 25 araçtan 9'unun şasi numarasının değiştiği belirlendi. Polis, araçları çalan kişileri yakalamak için ç

Trabzon'dan çalınan aracına...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonu ile çalıntı olduğu belirlenen 25 araç ele geçirildi. Farklı illerden çalınan 25 araçtan 9'unun şasi numarasının değiştiği belirlendi. Polis, araçları çalan kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, otomobiller Sanayi Polis Merkezi'nin bahçesine çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Polis merkezinin bahçesi otomobil galerisine dönerken, yıllar sonra araçlarına kavuşanlar büyük sevinç yaşadı. Bir yıl önce Ankara'nın Keçiören İlçesi'nden otomobili çalınan Osman Aydın otomobilini dikkatlice incelerken, "Aracımız bulunduğu için çok mutluyuz. Bize bayram hediyesi oldu. Polis teşkilatına minnettarız" diye konuştu.

TRABZONLU VATANDAŞIN ŞAŞKINLIĞI

3 yıl önce Trabzon'da evinin önünden otomobili çalınan Ercan Menteşe de, yıllar sonra aracının bulunmasının şaşkınlığını yaşadı. 9 ay önce İstanbul'un Maltepe İlçesi'nden otomobili çalınan Sabahattin Karadağ ise aracını teslim alarak, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'a teşekkür etti.

DİĞERLERİNİN SAHİPLERİ ARANIYOR

Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar çalınan ve şase numaraları değiştirilen araçları üç ay süren operasyon sonucunda bulduklarını belirterek, "Farklı illerden çalınan araçlar üzerinde çok titiz bir şekilde çalışma yürüttük ve araçları bulduk. Üç aracın sahibine ulaştık ve diğer araçların da gerçek sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bayram öncesi araç sahiplerine hediye gibi oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel