Trabzon'dan Başbakana Mektup

28 Mayıs 2005 tarihinde Akçaabat'ın Kuruçam Köyü'nde hayırsever gurbetçi nine Fadime Balcı'nın 17 bıçak darbesiyle öldürülmesi olayı ile çalkalandı.Eldeki bütün deliller ve şüpheliler listesine rağmen Fadime ninenin katili bulunamadı.Oğlunun haykırışı…Dör

Trabzon'dan Başbakana Mektup

28 Mayıs 2005 tarihinde Akçaabat'ın Kuruçam Köyü'nde hayırsever gurbetçi nine Fadime Balcı'nın 17 bıçak darbesiyle öldürülmesi olayı ile çalkalandı.

Eldeki bütün deliller ve şüpheliler listesine rağmen Fadime ninenin katili bulunamadı.

Oğlunun haykırışı…

Dört çocuğundan üçü Almanya'da yaşayan, kendisi de 6 ayda bir memleketine gelip Frankfurt'a dönen Fadime ninenin olayda 15 bin EURO'luk altın ve parası çalındı Ancak oğlu Mustafa Balcı, annesinin para için öldürülmediğine inanıyor.

Çocuklar korkuyor….

Adalet Bakanlığı, içişleri Bakanlığı ile yazışmlaar yaptığını Başbakan Erdoğan'a da mail gönderdiğini belirtern Balcı, “Çocuklarımız korkudan köyümüze gelmek istemiyor. Tek istediğimiz annemizin katil ve katillerinin bulunmasıdır” dedi.

İlkhaber

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler