Trabzon'daki kiralar ödenecek

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il merkezinde yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak 400 bin liralık ödenek geldiğini bildirdi. Gümrükçüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen cuma ve cumartesi günleri yaşanan sel felaketiyle ilgili

Trabzon'daki kiralar ödenecek
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il merkezinde yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak 400 bin liralık ödenek geldiğini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen cuma ve cumartesi günleri yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak belediye ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü duyurdu. Sel felaketinin etkilediği alanlarda temizlik çalışmalarının yürütüldüğünü anlatan Gümrükçüoğlu, şunları dile getirdi.

''Ekiplerimiz yaşanan sel felaketinden sonra görev başında tutmaya ve yağış takiplerine devam ediyor. Yaşanan olay sonrasında zabıta ekipleri ve diğer yetkili makamlar hasar tespit çalışmalarını tamamladı. Bu raporlar ilgili makamlara gönderildi. Başbakanlık Afet Acil Yardım Fonu'ndan 400 bin liralık ödenek geldi. Ayrıca selden etkilenen ve belediyeye kira ödeyen iş yerlerinin kira ödemelerini şubat ayına kadar erteledik.''

Başkan Gümrükçüoğlu, şehrin altyapı sorunun çözümü konusunda çalışmalarının sürdüğünü de bildirerek, ''Sel felaketi yaşanmadan önce bu çalışmalara başlamıştık. Kanalizasyon sistemi ile yağmur sularının ayrılması gerekir. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel