Trabzon'daki kadın cesedi olayı

Mahkeme heyeti, olayla ilgili cinayette kullanıldığı iddia edilen otomobilin plakasının tam tespiti için hazırlanan DVD'nin TÜBİTAK'a gönderilerek rapor halinde mahkemeye bildirilmesini istedi. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu san

Trabzon'daki kadın cesedi olayı

Mahkeme heyeti, olayla ilgili cinayette kullanıldığı iddia edilen otomobilin plakasının tam tespiti için hazırlanan DVD'nin TÜBİTAK'a gönderilerek rapor halinde mahkemeye bildirilmesini istedi.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar A.Ç., H.Ş.Ç. ve A.Y.Ç. hazır bulundu.

Olayla ilgili tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, cinayette kullanıldığı iddia edilen otomobilin Mobese kameralarına yakalandığını ancak plakasının okunamadığını belirterek "Bu DVD'ler TÜBİTAK kurumuna gönderilerek gerekli teknolojik inceleme yapılarak görüntülerde tespit edilen beyaz kartal marka taksinin plakasının daha ileri teknoloji yardımıyla tespitinin mümkün olup olmadığı, mümkünse gerekli teknolojik inceleme yapılarak görüntüde tespiti yapılan beyaz renkli kartal marka taksinin

plakasının ne olduğu hususunda raporla birlikte mahkememize iadesinin istenmesine" karar verdi.

Mahkeme heyeti, tanıklardan C.K. ve A.T.'nin zorla mahkemeye getirilmelerini istedi. Tutuklu sanıklar A.Ç., H.Ş.Ç. ve Y.Ç.'nin tutukluluk hallerinin sürdürülmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

7 Kasım 2009 da meydana gelen olayda 2 çocuk annesi Nazmiye Çam, Vakfıkebir Yeni Sahil Yolu taşlık alanda ölü bulunmuştu. Polis olayın ardından soruşturma başlatmıştı.

Nazmiye Çam'ın cesedinde yapılan incelemede başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenirken, aralarında eşi ve kayınpederinin bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmış kayınpeder A.Y.Ç., eşi H.Ş.Ç. ile A.Ç. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel