Trabzon'daki bu yol ne olacak?

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde trafik lambaları çalışmıyor.Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde olan bir kazadan dolayı trafik lambaları 2 gündür çalışmıyor. Trabzon-Akçaabat istikametinde gitmekte olan ve bir bayanın kullandığı sedan otomobil aşırı hız ve

Trabzon'daki bu yol ne olacak?

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde trafik lambaları çalışmıyor.

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde olan bir kazadan dolayı trafik lambaları 2 gündür çalışmıyor. Trabzon-Akçaabat istikametinde gitmekte olan ve bir bayanın kullandığı sedan otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden takla attı. Takla atan araç traifk lambasına vurdu ve lambayı devirdi. Olayın olduğu anda trafik lambaları otomatik olarak 'İKAZ' konumuna geçirildi. Belediye ekipleri ise akşam saatlerinde olay yerine geldi ve sadece devrilen trafik lambasını söküp götürdü.

Olayın üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala trafik lambaları çalışmamakta. Trafiğin özellikle akşam saatlerinde yoğun olduğu bu kavşakta lambaların çalışmaması kazalara adeta davetiye çıkarıyor. Yan yoldan anayola giren ve karşı yola geçmek araçlar ile ana yolda devam eden araçlar çoğu kez yolda burun burna kalıyor. Yetkili kişilein ise, birimlerin bu durumdan haberi olduğunu ve gerekenin uygun zamanda yapılacağını söylüyor. 

Herkesin ise merakla beklediği çalışmayan trafik lambaları yüzünden bir kaza olup burada bir vatandaşın hayatını kaybetmesinden sonra mı bu lambaların yapılacağı.

20131203_183027(0).jpg

20131203_183132.jpg

Haber: Emir ERTÜRK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel