Trabzon'da yol çalışması sürüyor

Trabzon Belediyesi, Fatih Mahallesi'ni Tanjant yoluna bağlayan yolun yapım çalışmalarını sürdürüyor.Fatih Mahallesi'ni Tanjanta bağlayacak yol güzergahında bulunan 2 bin 322 metre kare arsayı yaklaşık 2 milyon 900 bin liraya kamulaştıran belediye, 15 metr

Trabzon'da yol çalışması sürüyor

Trabzon Belediyesi, Fatih Mahallesi'ni Tanjant yoluna bağlayan yolun yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih Mahallesi'ni Tanjanta bağlayacak yol güzergahında bulunan 2 bin 322 metre kare arsayı yaklaşık 2 milyon 900 bin liraya kamulaştıran belediye, 15 metre genişliğinde olacak yolun yapımını gerçekleştiriyor.

Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2009 yerel seçimler öncesinde Fatih Mahallesi'nin Tanjant'a bağlanması sorununu hizmet dönemi içerisinde çözecekleri sözünü verdiklereni ifade eden Gümrükçoğlu, şunları kaydetti:

"Yol güzergahında bulunan 2 bin 322 metre kare arsanın kamulaştırmasını yaptık. Kamulaştırma bedeli olarak vatandaşlara 2 milyon 900 bin lira ödedik. Artık Fatih mahallemiz Tanjant yolu ile buluşturuluyor. Bütün mesai arkadaşlarımla birlikte Trabzon'u ileriye taşımak ve gelecek kuşaklara bir dünya kenti olarak hediye edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Trabzon, çok daha büyüklerine ve iyi hizmetlere layıktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler