Trabzon'da yılbaşı önlemleri

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven ortamında geçirmelerini sağlamak amacıyla genelge yayımladı.   Vali Kızılcık, Trabzon'da yeni yıla huzur ve güven içinde girilmesini sağlamak üzere bazı tedbirlerin alınmasının uygun gö

Trabzon'da yılbaşı önlemleri

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven ortamında geçirmelerini sağlamak amacıyla genelge yayımladı.   

Vali Kızılcık, Trabzon'da yeni yıla huzur ve güven içinde girilmesini sağlamak üzere bazı tedbirlerin alınmasının uygun görüldüğünü belirtti. 
   
İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün 31 Aralık Pazartesi gününden itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacakları ve 1 Ocak Pazar gününe kadar aksatmadan sürdüreceklerini ifade eden Kızılcık, şunları kaydetti: 
   
''Şehir içi ve Doğu Karadeniz Sahil Yolu'nda trafik ekiplerinin sayıları artırılacak ve vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerine hazır hale getirilecektir. Belediye başkanlıklarınca özellikle alışveriş ve eğlence yerlerinin denetimleri tefrik edilecek ekipler marifetiyle etkin bir şekilde yapılacaktır.
 
İtfaiye, su ve kanalizasyon ekiplerinin hazır hale getirilerek, nöbetçi memurluklar vatandaş müracaatlarına açık tutulacaktır. Sağlık, haberleşme ve elektrik hizmetleri için gerekli ön hazırlıkların ilgili birimlerin sorumlularınca planlanarak, acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatlar hizmete hazır bulundurulacaktır.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel