Trabzon'da yardıma muhtaç minikler unutulmadı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında muhtaç ailelere giyecek yardımı yanı sıra kırtasiye yardımında da bulunuyor. Belediye eğitim ve öğretim yılı öncesi yaklaşık iki bin 600 öğrenciye daha önce tespit edilen muhtaç öğrencilere

Trabzon'da yardıma muhtaç minikler unutulmadı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında muhtaç ailelere giyecek yardımı yanı sıra kırtasiye yardımında da bulunuyor. Belediye eğitim ve öğretim yılı öncesi yaklaşık iki bin 600 öğrenciye daha önce tespit edilen muhtaç öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapacak. Belediye eski binasında verilmeye başlanan yardımlarda okul kıyafetleri, giyecek ve kırtasiye malzemeleri bulunuyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına giyecek ve kırtasiye verilmesi çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Okullar açılana kadar yaklaşık iki bin 600 öğrencimize kırtasiye ve giyecek dağıtımını tamamlamayı planlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla muhtaç ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel