Trabzon'da vatandaşlar oto pazarından şikayetçi

Trabzon’un Moloz mevkiindekinde Avrasya Pazarı önüne kurulan ve girişlerde 13 TL ücret alınan İpekyolu Açık Oto Pazarı, konumu nedeniyle tepki alıyor.Sabah saatlerinden itibaren araçlarını Açık Oto Pazarı'na getiren vatandaşlar, araçlarına alıcı beklerken

Trabzon'da vatandaşlar oto pazarından şikayetçi

Trabzon’un Moloz mevkiindekinde Avrasya Pazarı önüne kurulan ve girişlerde 13 TL ücret alınan İpekyolu Açık Oto Pazarı, konumu nedeniyle tepki alıyor.

Sabah saatlerinden itibaren araçlarını Açık Oto Pazarı'na getiren vatandaşlar, araçlarına alıcı beklerken en fazla yerli araçlar ilgi görüyor. Araçların en ucuzu 5 bin en pahalı araç ise yaklaşık 50 bin TL'den satılırken, internet üzerinde yapılan alım satımların açık oto pazarını olumsuz yönde etkilediği belirtiliyor.

4 haftadır İpek Yolu Açık Oto Pazarı'na geldiğini ve aracını satmaya çalıştığını belirten Ahmet Sandık, “Konumu itibariyle burası çok kötü. Zaten az vatandaş geliyor, gelen vatandaş da gezmeye geliyor. İpekyolu Açık Oto pazarının tanıtımı yapılsa böyle olmaz. Zaten girişlerde 13 TL alınıyor bu 13 TL niye alınıyor onu da anlamış değiliz” dedi.

Osman Mısır isimli otomobil satıcısı ise, “İnsanlar bir süreden sonra umudunu kesiyorlar. Bazı vatandaşlar geliyor, arabanın her tarafına bakıyorlar. Ama iş para konusuna gelince bedava araba arıyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel