Trabzon'da Van yardımı çalındı

Trabzon'da bir camiden, Kurban Bayramı sonrası Van'daki depremzedeler için toplanan yardım paraları çalındı.Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde bulunan Pazarkapı Camii'nde Kurban Bayramı'nın birinci günü Van'daki depremzedeler için bin 105 TL toplandı

Trabzon'da Van yardımı çalındı

Trabzon'da bir camiden, Kurban Bayramı sonrası Van'daki depremzedeler için toplanan yardım paraları çalındı.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde bulunan Pazarkapı Camii'nde Kurban Bayramı'nın birinci günü Van'daki depremzedeler için bin 105 TL toplandı. İmam odasını sabah saatlerinde karışık halde bulduğunu belirten cami imamı Hasan Birinci, paraları sakladığı yerde bulamayınca polise başvurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, odada parmak izi incelemesi yaptı.

Birinci, olayın şokunu yaşadığını belirterek, "Bu sabah camiye geldim. Ezana 20 dakika vardı. Van bölgesindeki depremzedeler için bayram namazı sonrası topladığımız yardımları tutanakla birlikte benim cübbemle sarık dolabına koymuştum. Çünkü o gün tatildi ve paraları teslim edemedik. Bu sabah geldiğimde masamın üzeri dağınıktı. İmam odasındaki perdeler kapalıydı. Muhtemelen cam açık kalmıştı. Bin 105 TL'yi almışlar" dedi.

Öte yandan camiye açık olan imam odasının penceresinden girdikleri tahmin edilen hırsız veya hırsızların görüntüleri camide bulunan 5 güvenlik kamerasına yansımazken, bazı kameraların kayıtta olmadığı belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler