Trabzon'da ünlü doktoru soydular

Trabzon’da özel bir tıp merkezinin sahibi Dr. M.Ş.’nin evindeki kasadan nakit 250 bin lirası ile yaklaşık 150 bin lira değerindeki mücevheratı çalındı.  Beşirli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eşiyle birlikte 15 gün önce tatile gittiği ve önceki gün T

Trabzon'da ünlü doktoru soydular

Trabzon’da özel bir tıp merkezinin sahibi Dr. M.Ş.’nin evindeki kasadan nakit 250 bin lirası ile yaklaşık 150 bin lira değerindeki mücevheratı çalındı.

 

Beşirli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eşiyle birlikte 15 gün önce tatile gittiği ve önceki gün Trabzon’a döndüğü öğrenilen Ş. evine geldiğinde büyük şok yaşadı. Kapının iki kilidini söken hırsız yada hırsızlar, yatak odasındaki özel kasayı da açarak 250 bin lira ile yaklaşık 150 bin lira değerindeki mücevharatı ve ruhsatlı silahı alarak kayıplara karıştı. Ş.’nin durumu polislere bildirmesi üzerine eve gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Öte yandan Ş.’nin oturduğu aynı apartmanda bir hafta içerisinde ikinci hırsızlık olayının yaşandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel