| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 24 Şubat 2012 20:53

Trabzon'da turnuvalar sona erdi

 Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri düzenlenen masa tenisi ve satranç turnuvaları sona erdi. Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvasına 202, masa tenisi

 

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri düzenlenen masa tenisi ve satranç turnuvaları sona erdi.

Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvasına 202, masa tenisi turnuvasına ise 374 kişi katıldı.

Turnuvalarda dereceye girenlere, düzenlenen törenle ödülleri verildi. Masa tenisinde dereceye girenlere 3 bin, satranç turnuvasında 4 bin 900 olmak üzere toplam 8 bin 800 lira ödül verildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!