Trabzon'da Tır Restoran

Trabzon'da bir girişimcinin restoran haline getirdiği 1956 model TIR restoran görenlerin ilgisini çekiyor.Aydınlıkevler Mahallesi'nde bir alana kurulan TIR, 50 yıllık yük taşımacılığının ardından şimdi de lokanta olarak hizmet veriyor. İş yeri sahibi Leve

Trabzon'da Tır Restoran

Trabzon'da bir girişimcinin restoran haline getirdiği 1956 model TIR restoran görenlerin ilgisini çekiyor.

Aydınlıkevler Mahallesi'nde bir alana kurulan TIR, 50 yıllık yük taşımacılığının ardından şimdi de lokanta olarak hizmet veriyor. İş yeri sahibi Levent Demir, iş yerinin de gezici ruhsatla hizmet verdiğini söyledi.

Kamyonun 50 yıl yük taşıdığını anlatan Demir, "Aracımızın şasesinde bir sorun olunca bu şekilde değerlendirmeye karar verdik. Yaklaşık 50 yıl yük taşıdı, yine de çalışır durumda. İş yerimizde köfte, kuzu şişe ve çeşitli yiyecekler hazırlayıp müşteriye veriyoruz.

Restoranımız özellikle yoldan geçen araçların ilgisini çekiyor. İlk görenler oldukça şaşırıyor. Merak ettiği için gelip yemek yiyenler bile var. Sloganımız TIR'da dürüm lezzeti başka olur. Zaten ruhsatımız da 'gezici köfte piliç satış yeri' diye geçiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel