Trabzon'da tır bariyerlere çarptı

Trabzon'da Çömlekçi Tüneli'nde bariyerlere çarpan tırın sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu uzun süre trafiğe kapandı. Rize yönüne giden Erkan Topal'ın (39) kullandığı, boya ve tiner yüklü 53 KA 2034 plakalı tır, sabah saatlerinde Kara

Trabzon'da tır bariyerlere çarptı
Trabzon'da Çömlekçi Tüneli'nde bariyerlere çarpan tırın sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu uzun süre trafiğe kapandı.
 
Rize yönüne giden Erkan Topal'ın (39) kullandığı, boya ve tiner yüklü 53 KA 2034 plakalı tır, sabah saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu'nun Çömlekçi Tüneli çıkışında bariyere çarptı.
 
Kazada yaralanan sürücü ErkanTopal, ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsüne kaldırıldı. Topal'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi.
 
Kazada içlerinde boya ve tiner bulunan çok sayıda varil yola savruldu. Bazı variller patladı ve boyalar yola döküldü. Kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Rize yönü trafiğe kapandı.
 
Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, tır çekildikten sonra varilleri yol kenarına kaldırdı. Dökülen boyanın kaygan olmasından dolayı başka kazalara yol açmamak için üzerine kum serpildi.
 
Bu sırada Rize yönüne gidecek araçlar şehir içerisine yönlendirilince, kent merkezinde trafikte yoğunluğa bağlı aksamalar yaşandı. Uzun süren çalışmaların ardından  Karadeniz Sahil Yolu yeniden ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler