| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 07 Eylül 2013 12:21

Trabzon'da temizlik başladı

Eski Sahil Yolu Sebze ve Meyve Hali karşısında bulunan yapay şelale, zaman zaman atılan çöplerle kirletildiği gözlenirken, belediye temizlik ekipleri burayı temizlemek için harekete geçti. Şelalenin havuz kısmı tazzikli su ile yıkanıp temizlenirken temiz

Eski Sahil Yolu Sebze ve Meyve Hali karşısında bulunan yapay şelale, zaman zaman atılan çöplerle kirletildiği gözlenirken, belediye temizlik ekipleri burayı temizlemek için harekete geçti. Şelalenin havuz kısmı tazzikli su ile yıkanıp temizlenirken temiz bir görünüme kavuşması hem vatandaşları hemde çevre sakinlerini sevindirdi.

Belediye temizlik yetkilileri, vatandaşlara havuza çöp atmama konusunda uyarıda bulunurken, buraların şehrin adeta vitrin konumunda en gözde yerlerden olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!