Trabzon'da Taksiciler Sıkıntılı

Çömlekçi Taksi Durağında çalışan şoförlerinden Haluk Bakır,”Kendi mesleğim olan ayakkabı tamirciliği bırakarak taksiciliğe başladım. İlk zamanlar işlerimiz yolunda gitti, daha sonraları ise işlerimizde bir durgunluk olmaya başladı. Şimdilerde ise işler ta

Trabzon'da Taksiciler Sıkıntılı

Çömlekçi Taksi Durağında çalışan şoförlerinden Haluk Bakır,”Kendi mesleğim olan ayakkabı tamirciliği bırakarak taksiciliğe başladım. İlk zamanlar işlerimiz yolunda gitti, daha sonraları ise işlerimizde bir durgunluk olmaya başladı. Şimdilerde ise işler tam bitme noktasına geldi. Eski günlerimizi arar olduk” dedi.

Çömlekci Taksi Durağı şoförlerin evine bir ekmek getirmek için bu işe gecesini gündüzünü verdiğini ifade eden taksi şoförü Bakır, “Akşama kadar ekmeğimiz için bir müşteri gelir diye bekliyoruz ama ne yazık ki beklediğimiz müşteriler gelmez oldu. Bazı günler hiç iş yapamadığımız günler dahi oluyor. İş olduğu zamanlarda ise benzin parasına çalışıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler