Trabzon'da Suya Yatırım

Trabzon Belediyesinin mobil su laboratuvarı, Belediye önünde gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.Belediye Başkanı Canalioğlu, törende, suyun, insan yaşamı için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Bu nedenle son üç yılda suya 2 milyon YTL yatırım yaptık

Trabzon'da Suya Yatırım

Trabzon Belediyesinin mobil su laboratuvarı, Belediye önünde gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

Belediye Başkanı Canalioğlu, törende, suyun, insan yaşamı için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Bu nedenle son üç yılda suya 2 milyon YTL yatırım yaptık'' dedi.

Suyla ilgili yapılan çalışmalarda temel hedeflerinin şehre sağlıklı su vermek olduğunu anlatan Canalioğlu, ''Hizmete sokacağımız mobil su laboratuvarı, halk sağlığına verdiğimiz önemin en büyük göstergesi. Bu laboratuvarla, merkeze bağlı her mahalle ve mevki ile ilçelerimizde de su tahlilleri yapacağız. Hem vatandaşlarımızın şikayetlerini değerlendireceğiz, hem de riskli olan bölgelerdeki suların tahlil sonuçlarını izleyeceğiz'' diye konuştu.

Canalioğlu, daha sonra mobil laboratuvarın kapısındaki kurdeleyi keserek aracı hizmete soktu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel