Trabzon'da Şüpheli Ölümler

Trabzon'da bir kişi huzurevinin bahçesinde, bir kişi de evinde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Trabzon Huzurevinin bahçesindeki bankta oturan Ayhan Gürel (56), bir anda fenalaşarak yere düştü. Huzurevi hemşiresi tarafından müdahalede bulunulan Gürel, ola

Trabzon'da Şüpheli Ölümler

Trabzon'da bir kişi huzurevinin bahçesinde, bir kişi de evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Huzurevinin bahçesindeki bankta oturan Ayhan Gürel (56), bir anda fenalaşarak yere düştü. Huzurevi hemşiresi tarafından müdahalede bulunulan Gürel, olay yerinde yaşamını yitirdi. Gürel'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Öte yandan, Trabzon'da 2 No'lu Beşirli Mahallesi'nde, İsmail Bayram'ın (48) cesedi, uzun süre kendisinden haber alamayarak evine giren çocukları tarafından bulundu. Bayram'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel