| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 21 Ocak 2008 12:36

Trabzon'da şofben can alıyordu

Edinilen bilgiye göre, Yalı Mahallesi Alay Sokak'ta bulunan bir evde gece saat 03.30 sıralarında Zenire Birinci (59), Emine Beşli (64) ve Dilek Tüylü (17) isimli 3 bayan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek tedavi için yakınları tarafından T

Edinilen bilgiye göre, Yalı Mahallesi Alay Sokak'ta bulunan bir evde gece saat 03.30 sıralarında Zenire Birinci (59), Emine Beşli (64) ve Dilek Tüylü (17) isimli 3 bayan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek tedavi için yakınları tarafından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer zehirlenme vakası ise 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde yaşandı. Handan Karadeniz (15), Pınar Başkan (11) ve Elif Başkan (16) isimli 3 kız oturdukları evin banyosunda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 3 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Her iki olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!