Trabzon'da sınav heyecanı sona erdi

SBS yerine getirilen ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarının ikinci oturumu bugün yapılıyor.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınavlarının ikinci oturumu saat 09.00’da başladı. 8. sınıfla

Trabzon'da sınav heyecanı sona erdi

SBS yerine getirilen ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarının ikinci oturumu bugün yapılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınavlarının ikinci oturumu saat 09.00’da başladı. 8. sınıflar için ilk kez düzenlenen ortak sınavların ikinci gün oturumunda öğrenciler Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil sınavlarına girdi. TEOG sınavlarının ilki dün gerçekleştirilmişti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Bugün de sınavın ikinci aşaması yapıldı. Sınava girecek öğrenciler sabah erken saatlerde aileleriyle beraber okula koştu. Sınavdan çıkan öğrenciler, heyecanlarını aileleri ile paylaştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel