Trabzon'da şaşırtan olay! Karın ağrısıyla gitti...

Trabzon'da karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran kadının rahminden 5 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.Akçaabat ilçesinde yaşayan ve uzun süredir karın ağrısı, kanama ve kusma gibi şikayetleri bulunan Beyhan Sonkaya (55), Akçaabat Haçkal

Trabzon'da şaşırtan olay! Karın ağrısıyla gitti...

Trabzon'da karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran kadının rahminden 5 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.

Akçaabat ilçesinde yaşayan ve uzun süredir karın ağrısı, kanama ve kusma gibi şikayetleri bulunan Beyhan Sonkaya (55), Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne müracaat etti.

Yapılan tetkikler sonucunda Sonkaya'nın rahminde kitle olduğu tespit edildi. Sonkaya, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Hasan Akyüz tarafından ameliyat edildi.

Akyüz,  yaptığı açıklamada, hastanın kendilerine müracaatında fiziksel olarak hamile görüntüsünde olduğunu belirterek, "Çevresindeki kişiler de hastamıza sürekli 'yoksa hamile misin' diye soruyorlarmış. Yapılan tetkiklerin ardından hastamızın rahminde kitle olduğunu belirledik ve ameliyat yapmaya karar verdik" dedi.

Bu tür vakaların ender görüldüğünü ifade eden Akyüz, "Yapılan cerrahi operasyonla hastamızın karnından yaklaşık 5 kilogram ağırlığında kitle çıkarttık. Zor geçen operasyon sonrasında hastamızın sağlık durumu iyi" diye konuştu.

Sonkaya ise rahminden 5 kiloluk kitle çıkmasına şaşırdığını belirterek, "Ameliyatın ardından inşallah yaşadığım sağlık sorunları ortadan kalkacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler