Trabzon'da Santa Maria Krizi

Trabzon'da, rahip Andrea Santoro'nun geçen yıl uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'nin kapılarını tekmeleyen sakallı kişi emniyeti alarma geçirdi.Olay İskenderpaşa Mahallesi'nde bulunan Santa Maria Kilisesi'nde bu sabah mey

Trabzon'da Santa Maria Krizi

Trabzon'da, rahip Andrea Santoro'nun geçen yıl uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'nin kapılarını tekmeleyen sakallı kişi emniyeti alarma geçirdi.

Olay İskenderpaşa Mahallesi'nde bulunan Santa Maria Kilisesi'nde bu sabah meydana geldi. Polise yapılan bir ihbarla, sakallı bir adamın kilisenin kapısını tekmelediği bildirildi. Bunun üzerine telsizle uyarılan ekipler kilise önüne gönderildi. Ancak, ihbarda beyaz gömlek ve siyah pantolon giydiği bildirilen ve kimliği belirlenemeyen sakallı kişiye rastlanılamadı. Kilise çevresinde yapılan aramalarda da belirtilen eşkalde kimse bulunamadı.

Santa Maria Kilisesi Rahibi Andrea Santoro, geçen yıl 5 Şubat tarihinde kilisedeki ayin sırasında uğradığı silahla saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, olay sonrasında yakalanan 16 yaşındaki O.S., çıkartıldığı mahkemece katil zanlısı olarak tutuklanmış ve 18 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel