Trabzon'da sahte doktor operasyonu

Trabzon’da sahte muayenehane açarak bel fıtığı ve romatizma tedavisi yapan gürcü doktor polisin operasyonuyla gözaltına alındı.Trabzon’un Karşıyaka mahallesinde meydana gelen olayda Gürcistan uyruklu sahte doktor N.K’nın evinde hasta muayene ettiği teşhis

Trabzon'da sahte doktor operasyonu

Trabzon’da sahte muayenehane açarak bel fıtığı ve romatizma tedavisi yapan gürcü doktor polisin operasyonuyla gözaltına alındı.

Trabzon’un Karşıyaka mahallesinde meydana gelen olayda Gürcistan uyruklu sahte doktor N.K’nın evinde hasta muayene ettiği teşhis koyduğu ve bu hastaları tedavi ettiği gerekçesiyle yapılan şikayet doğrultusunda mahkemece alınan arama ve el koyma kararı üzerine harekete geçen Gülbahar Polis Merkezi amirliğine bağlı ekipler eve baskın düzenledi.

Baskında Gürcistan uyruklu sözde doktor N.K ile birlikte eve tedavi için gelen T.B ve T.T isimli müşteriler göz altına alındı.

Yapılan sorgulamalarının ardından iki müşteri T.B ve T.T serbest bırakılırken sahte doktor N.K sınır dışı edilmek üzere yabancılar Şubesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel