Trabzon'da rüşvetçi memur

Edinilen bilgiye göre, M.B. isimli kişi Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne müracaat ederek, SSGK Trabzon İl Müdürlüğü'ne emeklilik işlemleri için gittiğini ve emeklilik işlemlerini takip eden M.K. isimli kişinin kendisinden bin EURO para i

Trabzon'da rüşvetçi memur
Edinilen bilgiye göre, M.B. isimli kişi Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne müracaat ederek, SSGK Trabzon İl Müdürlüğü'ne emeklilik işlemleri için gittiğini ve emeklilik işlemlerini takip eden M.K. isimli kişinin kendisinden bin EURO para istediğini ve bu parayı vermesi durumunda emekli olabileceğini kendisine söylediğini iddia etti.

Bunun üzerine çalışma başlatan Emniyet yetkilileri, M.B.'den tekrar M.K. ile görüşmesini istedi. M.B. bunun üzerine M.K. ile görüşerek 600 Euro'ya anlaştı. Parayı 2 taksitte kendisine vereceğini belirten M.B., M.K.'yı istenildiği şekilde parayı teslim etti.

Cumhuriyet Savcığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyon sonucunda
şüpheli M.K. suçüstü yakalanırken, M.K.'nın odasındaki çekmecesinde daha önce seri numaraları ve fotokopileri alınan 3 adet 100 EURO para bulunarak el konuldu. Gizli kamera ile yapılan suçüstünün ardından gözaltına alınan M.K. Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler