Trabzon'da proje yarışması

Trabzon Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen törene AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Yarışmada, yaratıcı sanatlar

Trabzon'da proje yarışması

Trabzon Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen törene AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada, yaratıcı sanatlar dalında Trabzon Halk Eğitim Merkezi birinci, Araklı Halk Eğitim Merkezi ikinci, Akçaabat Halk Eğitim Merkezi üçüncü oldu. Moda tasarımı dalında Cevher Özden Kız Meslek Lisesi birinci, İMKB Anadolu Kız Meslek Lisesi ikinci, Cevher Özden Kız Meslek Lisesi üçüncü, bilgi ve iletişim teknolojileri dalında Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi birinci, Trabzon Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Cevher Özden Kız Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Turizm hizmetleri dalında Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü, Pratik Kız Sanat Okulu ve Kız Meslek Lisesi birinci, Akçaabat Anadolu Otelcilik ve Teknik Meslek Lisesi ikinci, Beşikdüzü Kız Meslek Lisesi üçüncü, kişisel ve sosyal hizmetler alanında Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi birinci, Beşikdüzü Kız Meslek Lisesi ikinci, Sürmene Halk Eğitim Merkezi üçüncülüğü kazandı.

Üretim ve mühendislik teknolojisi (2) alanında Trabzon Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi ikinci, Sürmene Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü, elektrik, elektronik ve otomasyon alanında Çarşıbaşı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi birinci, Trabzon Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Araklı Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Sağlık hizmetleri alanında birinciliği Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi, ikinciliği Merkez 80. Yıl Anadolu Teknik Lise, Anadolu Meslek Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi, üçüncülüğü ise Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan projeler kazandı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan ve Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel