Trabzon'da Polis Darp Edildi

Trabzon'da büfede içki içerek çevreyi rahatsız ettikleri için kendilerini ikaz eden polis memurlarını darp ettikleri iddia edilen 4 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi, Fatih Caddesi'nde bir büfede bazı kişilerin içki içtikleri ve çevreyi

Trabzon'da Polis Darp Edildi

Trabzon'da büfede içki içerek çevreyi rahatsız ettikleri için kendilerini ikaz eden polis memurlarını darp ettikleri iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi, Fatih Caddesi'nde bir büfede bazı kişilerin içki içtikleri ve çevreyi rahatsız ettikleri ihbarını alan güvenlik güçleri, olay yerine giderek buradaki kişileri ikaz ettiler.

Bu sırada büfede bulunan D.K, Y.S.Ş. ve S.B. ile büfeye sonradan gelen G.E, sözlü hakarette bulundukları polis memurları Semih Y, Ahmet Ş, Cahit K. ve Servet A'yı darp ettiler.

Polis memurlarının telsizlerini ve tabancalarını da almaya çalışan bu kişiler, olay yerine gelen takviye polis ekiplerinin yardımıyla gözaltına alındılar.

Sağlık kontrolünden geçirilen ve aşırı derecede alkollü oldukları belirtilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Trabzon Adliyesi'ne sevk edildiler.

Nöbetçi savcılıktaki sorgularının ardında mahkemeye çıkarılan D.K, Y.S.Ş, S.B. ve G.E, tutuklanarak cezaevine gönderildiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler