Trabzon'da polis cinayeti

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Recep S. (37) hazır bulundu. Hakkında "Kasten Adam Öldürmek" suçundan dava açılan sanık Recep S., son duruşmadaki ifadesinde " Çok pişmanım. Böyle bir olayın olmasını istemezdim" dedi. Mahkem

Trabzon'da polis cinayeti
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Recep S. (37) hazır bulundu. Hakkında "Kasten Adam Öldürmek" suçundan dava açılan sanık Recep S., son duruşmadaki ifadesinde " Çok pişmanım. Böyle bir olayın olmasını istemezdim" dedi.

Mahkeme heyeti sanık Recep S.'yi 'Kasten Adam Öldürmek" suçundan önce müebbet hapis cezasıyla cezalandırırken, bu cezasında daha sonra indirime giderek 15 yıl, 'yasak silah taşımak' suçundan da 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 16 yıl 3 ay ağır hapis cezasına çarptırdı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası polis memuru Adnan Kibar (46), 30 Haziran 2006 tarihinde ailesiyle birlikte izne geldiği memleketi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde bir kafede yaşanan tartışma sırasında kafasına sıkılan tek kurşunla öldürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel