Trabzon'da "oyun" dolandırıcılığı!

 Trabzon'da 20 yaşındaki A.K., ‘Metin2’ adlı bilgisayar oyununun şifresini satın almak için sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı 53 yaşındaki N.E.'nin kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.Üniversite öğrencisi A.K., ‘Metin2’ adlı online bilgisa

Trabzon'da "oyun" dolandırıcılığı!

 Trabzon'da 20 yaşındaki A.K., ‘Metin2’ adlı bilgisayar oyununun şifresini satın almak için sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı 53 yaşındaki N.E.'nin kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Üniversite öğrencisi A.K., ‘Metin2’ adlı online bilgisayar oyununa ait şifreyi almak için sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden N.E. ile tanıştı. Bir süre internet üzerinde yazışan ikili, oyun şifresi için 150 TL’ye anlaştı. N.E.'nin isteği üzerine oyun şifresi için 150 TL'yi verilen bir banka hesabına yatıran A.K., şifrenin kendisine verilmediği gerekçesiyle polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler