| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 27 Mart 2010 19:30

Trabzon'da orkinos hatırası

AKDENİZ'de yakalanarak satılmak üzere Trabzon'a getirilen 50 kiloluk orkinos görenlerin ilgisini çekiyor. Trabzonlular, çoluk çocuk demeden balıkla hatıra fotoğrafı çektiriyor.2 gün süre ile bir lokantanın tezgahında sergilenecek olan 50 kiloluk orkinos a

AKDENİZ'de yakalanarak satılmak üzere Trabzon'a getirilen 50 kiloluk orkinos görenlerin ilgisini çekiyor. Trabzonlular, çoluk çocuk demeden balıkla hatıra fotoğrafı çektiriyor.

2 gün süre ile bir lokantanın tezgahında sergilenecek olan 50 kiloluk orkinos ardından parçalara bölünerek kilosu 20 liradan satılacak. İşletme sahibi Hamza Özyurt, “Balığın satış değeri yaklaşık olarak bin lira. Vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Daha önce de bundan küçük orkinoslar getirtmiştik ancak en büyüğü bu. Bu kadar büyük orkinos bizim bölgemizde olmuyor. Belki Japonya'da olabilir” dedi.

Balığı tezgahta gören Trabzonlular ise, çocuklarını yanına koyarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!