Trabzon'da ölümlü kazaya tutuklama

Trabzon'da, otomobili ile çarptığı aracın takla atması sonucu bir genç kızın ölümüne, iki kişinin yaralanmasına yol açtığı iddia edilen sürücü tutuklandı. Süleyman Seha Nuroğlu (25) yönetimindeki 61 VE 212 plakalı otomobilin, Karadeniz Sahil Yolu Değirmen

Trabzon'da ölümlü kazaya tutuklama
Trabzon'da, otomobili ile çarptığı aracın takla atması sonucu bir genç kızın ölümüne, iki kişinin yaralanmasına yol açtığı iddia edilen sürücü tutuklandı.
 
Süleyman Seha Nuroğlu (25) yönetimindeki 61 VE 212 plakalı otomobilin, Karadeniz Sahil Yolu Değirmendere mevkisinde, arkadan çarptığı Yılmaz Bekar (53) idaresindeki 34 GL 6661 plakalı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan Aleyna Bekar'ın (22) tedavi sırasında ölmesi, aynı araçtaki Trabzon'un Kunduracılar caddesinde esnaflık yapan babası  Yılmaz Bekar ile Okan Peker'in (40) yaralanmasının ardından gözaltına alınan Nuroğlu'nun Taksim Polis Merkezi'ndeki işlemleri tamamlandı.
 
Nuroğlu daha sonra sevk edildiği Trabzon Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece "taksirli bir kişinin ölümüne, birden fazla kişinin de yaralanmasına yol açtığı" gerekçesiyle tutuklandı.
 
Kazada hafif yaralanan Süleyman Seha Nuroğlu, hastanadeki tedavisinin ardından gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler