Trabzon'da Olimpik Gün yürüyüşü

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne üye ülkelerin ‘Olimpizm’ temalı etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdiği ‘Olimpik Gün’ şenlikleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla Trabzon Beşirli sahil yürüyüş park

Trabzon'da Olimpik Gün yürüyüşü

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne üye ülkelerin ‘Olimpizm’ temalı etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdiği ‘Olimpik Gün’ şenlikleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla Trabzon Beşirli sahil yürüyüş parkurunda gerçekleştirildi.


Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan etkinliğe Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Judo Federasyonu Başkan Vekili Murat Ak, Spor İl Müdürlüğü İdari İşler Şube Müdürü Adnan Köseoğlu, Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, kuruma bağlı antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sahilde yürüyüş yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık da sporcular ile kısa bir yürüyüş yaparak onlara destek oldu. Beşirli yürüyüş yolu başlangıcındaki yürüyüş Ayasofya kavşağında sona erdi. Yürüyüşe katılanlara şapka ve tişört verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel