Trabzon'da Okullara Polis

Trabzon Emniyet müdürü Arif Akkale okullarda görev yapacak polislerle bir araya gelerek yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.Trabzon il merkezinde bulunan ilköğretim okulları ve liselerde artık gönüllü amir ve polis memurları görev alacak.Emniyet Müd

Trabzon'da Okullara Polis

Trabzon Emniyet müdürü Arif Akkale okullarda görev yapacak polislerle bir araya gelerek yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Trabzon il merkezinde bulunan ilköğretim okulları ve liselerde artık gönüllü amir ve polis memurları görev alacak.

Emniyet Müdürü Akkale , okullarda görev yapacak polislerle bir araya gelerek kendilerine yapacakları konusunda bilgi verdi.

Akkale bu önerge doğrultusunda okul ve emniyet arasında bir köprü oluşturacağını dikkat çekerek, “Okullar açılınca çevrede öğrencileri rahatsız eden onların parasına şahsına karşı olumsuz davranışta bulunan insanlardan kaynaklı şikayetler yaşanıyordu. Bu bakımdan hem velilerin, hem okul idaresinin hem de öğrencilerin yakınmalarını gidermek için eğitimcilerden destek alacağız” dedi.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler